gyare.png

 

 

 

 societas_hu.png


A józan ész hiánya avagy kell mint egy falat kenyét...

Megráztak a Franciaországból érkező hírek a terrortámadásról. A hírekkel egy időben újabb bődületes baromságokat okádtak ki magukból azemberek. Az elmúlt időszak alapján megpróbálom összegezni, hogy mit halhattunk meg az asztal 2 széléről.

12249905_916607748416629_7501246668863345764_n.png

Úgy tudom a jobberektől, hogy az iszlám az emberiség utolsó bölcsője. A liberálisok egy nagy közös eszme alatt gyülekeznek, amely nem más, mint a nemzetközi zsidó tőke. Tudva levő, hogy a hazai baloldal genetikailag olyan, hogy ráront a saját nemzetére. A baloldali az meg olyan, hogy nem szereti a magyart, mert magyar. Soros György Norvég hallkonzervekben csempészi hazánkba a zsidó aranyát, amiből a belső ellenállást finanszíroz. A muszlim menekült áradatot Amerika küldte ránk. Orbán Viktor megvédte Magyarországot, mert a magyar emberek így döntöttek, megmentené ő Európát is csak hát őt hülyének nézik őt, mert keresztény. Az arabok szabadság harcosok, akik az Izraeli agresszió ellen lépnek fel.

A liberósoktól úgy tudom, hogy aki nem akarja befogadni a menekülteket az nem demokrata. Aki esetleg keresztény Európát emleget az már kirekesztő. Most az arabokat nagyon szeretjük, és aki nem szereti őket az fasiszta. Az arabokkal lehet viccelni, hogy terroristák kivéve, ha országunkba akarnak jönni. Aki bármely megoldást keres a menekült kérdésre, ami nem abból áll, hogy 3 gyerek 3 szoba 3 menekült az emeleten az kivételesen (legyen, most mondjuk) rasszista.

Összegzésként, ha a fenti 2 szélsőségre hallgatva próbálnám meg az igazságot keresni, akkor a következőre jutnék nagyon röviden.

Szóval vannak az arabok, akik az emberiség utolsó bölcsője, de ők nem jó fejek annyira, mert ide akarnak jönni és muszlimkodni szeretnének. De az arabokat még is szeretjük, ha Zsidók ellen hajtanak végre terrortámadást. Vannak magyarok, akik szeretik a magyarokat, mert magyarok. Vannak magyarok, akik nem is magyarok, ők annyira nem szeretik a magyarokat, mert magyarok.

De, hogy látom én az elmúlt hónapok eseményeit? Gyilkos gazemberek ártatlanokat gyilkolnak az Iszlám állam területén. Emberek százezrei elindultak családjukkal, hogy ne haljanak meg. Eközben Brüsszel töketlenkedik és lassan kipukkad. Közben akaratukon kívül párt aktivistákat kreál a menekültekből. Ne hagyjuk mandátum gyáros „hivatalnokok” egy pecséttel döntsék el rólunk, hogy magyarok vagyunk-e vagy demokraták?

Fejet hajtok a párizsi áldozatok emléke előtt.

 

Ha tetszett az írásunk kövess minket Facebookon is!

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://societas.blog.hu/api/trackback/id/tr708078196

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nem vagyok téliszalámi! 2015.11.15. 13:36:57

Nem vagyok se téliszalámi, se párizsi. Manapság, amikor erősödik a harc az egymást kiirtani szándékozó debil liberális európaiak és debil iszlamista arabok között, hová álljon a csendes többség, mely egyformán elítéli mindkét oldalt? Természetesen se...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöff 2015.11.15. 10:23:06

Nem Vona és az iszlámos elszólásán kéne rugózni...

A liberál baloldal minden tagjai vezetői, megmondó embere és fizetett vagy szimplán idióta bloggerei mind felelősek közvetve azoknak az embereknek a haláláért.

Mikor mi "jobberek" megpofáztuk hogy ez lesz akkor le lettünk rasszista fasisztázva nácizva.
Hogy egyáltalán hogy merünk a demokráciában ilyet mondani és gondolni.

Hát most tapsikoljatok hozzá.

ttibu 2015.11.15. 10:52:36

@Pöff: Jó hogy nem azt mondod Gyurcsány emberei robbantottak !?

Pöff 2015.11.15. 10:57:54

@ttibu:
Hát de!
Közvetve bizony igen nagy a felelőssége...azzal a sok idióta libsivel együtt akik tapsikoltak hozzá és etették itatték őket.

lehet hozzá tapsolni most.
Az ő ujjuk volt a ravaszon.

Krisz11 2015.11.15. 11:05:47

Elsőként Merkel felelősségét kellene tisztázni a párizsi terrortámadásokat illetően.

-JzK- 2015.11.15. 11:52:40

Miért nem beszél egyetlen balfasz nyugati állam- ill. kormányfő sem a lényegről, vagyis hogy ebből az egészből az következik, hogy ezek az emberek nem tartoznak ide, sőt általában az etnikailag-kulturálisan idegen népelemek vegyülése nem szerencsés. Ergo azonnal meg kell kezdeni a füstösök, muszlimok tömeges deportálását Európa területéről. Eleve egy jó részének nincs is semmiféle státusza, vagy akinek van is állampolgársága, azt is meg lehet fosztani nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva.

Ha rajtam múlna, az Európai Unió alkotmányának legelső paragrafusa úgy kezdődne, hogy Európa területén csak fehér-keresztény ember tartózkodhat.

László Medve 2015.11.15. 12:13:44

Valóban nem jó sem az agyhalott libbant, sem a rasszista hozzáállás és az is biztos, hogy a félhülye eurokratáktól semmi érdemleges nem várható.
Tehát az USA alkotmányában foglalt két bizonyos jogot kellene alkalmazni az Unióban is, ez a problémát nem oldaná meg, de biztonságérzetet adna.
A migránsok esetében szigorú ellenőrzésre lenne szükség, a legkisebb együtt nem működés esetére is kimondani, hogy nincs menedékjog.
Aztán erőszakos és kíméletlen, a kecskezargatókat elgondolkodtató csapásra lenne szükség a terroristák által uralt területeken, a jogvédelem teljes negligálásával.

De, persze szokás szerint csak valami látványos semmi lesz a válasz.

eztkapodd 2015.11.15. 12:14:43

Blogger!

Mars vissza a gumiszobába!

Irbisz 2015.11.15. 12:17:35

A józan ész hiánya az EU nyugati vezetőitől lehetne erősen számonkérhető.
Az igazsag az, ugyanolyan ideologiaorientáltan gondolkodnak és cselekednek, mint a szerencsére összeomlott keleti blokk orszagai anno.
Nyomták a valóságidegen és életképtelen maszlagot a komancs pártitkárok és ideologusok, mit sem törödve a realitásokkal, a létező világgal és annak trendjeivel, szerencsésen meg is bukott a rendszer. Most az EU nagyrészén ugyanilyen ideológiaorientált hibbant széplelkek kényszerítik rá nemes, de életképtelen nézeteiket a többségre, a komcsi vezetőkhöz hasonlóan mit sem törődve azzal, mi a valóság.
Eleve miféle elmebeteg liberális faszság, hogy fontosabb egy idevetődött akarki, mint az élő, itt született, itt adót fizetö állampolgar. Menekül mert otthon szar neki, oké, fogadjuk be HA értelme van, ha értékes, hasznos tagja lehet a társadalomnak. Nem vagyunbk felelősök sziriai, pakisztáni, stb. a kultutánkat semmibe vevő mindenféle csürhéért, az lenne a minimum hogy ha idejönnek, legalább az alapértékeit elfogadják, akkor is ha ellentétes a vallásukkal. Ha nem tetszik nekik semmi gond, húzzanak vissza szülőhelyükre, nem pedsig busás segélyeken szaporitjuk őket, hála az elefántcsonttoronyból elmélkedő liberális széplelkeknek.
Az is a kormányzati józan ész hiány tökéletes példája, hogy szerte Nyugat-európába saját kis enklávékat, fehér ember számára no go övezeteket alakitottak ki, iszlám törvénykezéssel, az impotens kormányok meg hagyják ezt.

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.15. 12:36:53

"A józan ész hiánya"

Ugye most a bevándorláspárti balliberósokról beszélsz?

Akik szerint a migránsprobléma megoldása az, hogy még több olyan embert, katonakorú fiatal férfit engedünk be Európába, akik a saját hazájuk megvédése helyett gyáván Európába menekültek. Akik szerint az iszlám terrorizmus megelőzésének legjobb módja az, ha még több muzulmánt engedünk, sőt hívunk be Európába (pl. Merkel nyanya).

Kovacs Nocraft Jozsefne 2015.11.15. 12:46:52

"Magyarországon is áthaladt az egyik szír terrorista 2015.11.15 08:25

A párizsi merényletek egyik helyszínén megtalált útlevél tulajdonosa Görögországon, Macedónián, Szerbián és Horvátországon keresztül jutott Magyarországra, ahonnan Ausztria felé távozott. A férfit a horvátországi opatovaci sátortáborban regisztrálták."

(Portfolio)

Ennyit arról, hogy a ballibsik szerint a menekültek között nem érkeznek terroristák Európába.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2015.11.15. 13:26:31

Az integrálatlan bevándorlókból mindenhol csak probléma lesz.
Az természetes, hogy a politikusok össze-vissza beszélnek, azért fizetjük őket, hogy folyamatosan hazudjanak és ezzel megpróbálják a hatamat megkaparintani minél hosszabb időre. Azt ne hidd, hogy más célja is van bármelyik politikusnak... Az már egyéni pszichés probléma, ha valaki rajong egy politikusért és mindenáron megvédi...

Pelso.. 2015.11.15. 17:28:56

@-JzK-: De szerencsére nem rajtad múlik. (ugyanakkor nem vagyok a migránsok betelepítésének híve)

@Kovacs Nocraft Jozsefne: Érkezhettek, és? Ha nincs a bevándorlási hullám, akkor is beszivároghatnak.
süti beállítások módosítása