gyare.png

 

 

 

 societas_hu.png


A Jobbiknak már az anyaföld védelme sem fontos?

Egy dolgot el kell ismerni: a Jobbik nagyon ügyesen kommunikál. Pontosan érti a PR és marketing összes trükkjét, hogyan kell propagandát építeni. Tolni a dumát és elhitetni az emberekkel , hogy ők nagyon jók. Azonban volt már időnk megtanulni, hogy a hatalmas csipszes zacsiban bizony több a levegő, mint a csipsz, vagy nem mindig az a legkedvezőbb árú termék, amire nagybetűkkel kiírják, hogy legkedvezőbb ár.

Valahogy így döcög a Jobbik PR gépezete is. Pontosan tudja, hogy a fogyasztói társadalomban nem a tartalom a lényeg, hanem a csomagolás. Mára már ott tart, hogy egész konkrétan a csomagban semmi nincs, de ez minden jel szerint nem is fontos.

jobbik.jpg

A Jobbik weblapján alul van egy látványos társoldalak elnevezésű rész. Különböző Jobbikos brendek, szépen, emblémával. Egy-egy ügyet, egy-egy közösséget, tematikus weblapon jelenítenek meg. Ezzel is mutatva, hogy ők nagy és erős párt. Kattintani nem is kattint az ember, megnyugszik a szitya lélek: van itt sok minden, hu de nagyon néppárt ez már.

Na de mi van, ha mégis kattint?

A Jobbik 15 társoldalt ajánlgat, végig kattintgatva kiderül, hogy közel a felével valami nem stimmel. Nem létező vagy nem frissülő weblapok, átirányított tartalmak fogadnak minket. Bizony ezekben a zacskókban, nemhogy rossz csipsz nincs, hanem gyakorlatilag semmi. Na de, nézzük csak milyen termékekkel is vár minket a Jobbik nagy és erős rendszere.

Magyar Tavasz Mozgalom

Rákattintva nem is a weboldal jön be, hanem a Facebook oldal. Pedig van weblap, igaz az 2014 februárjában frissült utoljára. Facebookon sem jobb a helyzet, az meg 2014 októberében tett ki utoljára egy képet. Magyar Tavasz Mozgalom az értelmiségi fiatalok gyűjtőhelye lett volna, lehet érdeklődés hiányában egy picit megdöccent a mozgalmi hevület.

magyartavasz.jpg

Jobbik Jogsegély

Ne aggódjon, bármi jogi baja van, a Jobbik Jogsegély segít! Vagy hát nem, merthogy a Jobbik Jogsegély sem több mint egy logo. A honlapot mögé már hónapok óta fejlesztik. Ne tessék itt kérem kapkodni, majd lesz egyszer.

jobbikjog.jpg

Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetsége

A Jobbik egyik nagy büszkesége volt, hogy bizony összegrundolt egy internacionalista nacionalista szervezetet, szitya szívnek kedves magyar elnökkel, Kovács Béla személyében. A helyzet itt már kifejezetten jó. Van weblap, igaz 2015 év eleji az utolsó frissítés, amikor is egy Happy New Year-val üdvözölték az internacionalista nacionalizmus lelkes követőit.

jobbik_nemzetkozi.jpg

Földvédelem

Talán a Jobbik egyik legfontosabb ügye az anyaföld védelme. Nyilván nagyon komolyan is gondolják ezt, igaz az anyaföld védelméért folytatott ádáz harc állásáról nem sokat tudhatunk meg, hiszen az embléma mögött nincs még facebook oldal se... nemhogy egy weblap.

jobbik_magyar_fold.jpg

Attila Király Népfősikola

Biztos, azért nem frissülnek ezek a weblapok, mert elmentek a Jobbikos fiak az Attila Király Főiskolára tanulni. Hát nem, merthogy az utolsó nemzetmentő oktatás 2013-2014-es szemeszterre volt meghirdetve.

jobbik_attila_kiraly.jpg

1%

A fenti nemzetmentő tevékenységet persze támogathatod az adód 1 százalékával is. Slussz poén, hogy kiemelten az Attila Király Népfőiskola működésére, pontosabban a weblap tanulsága szerint nem működésére gyűjtik az adományt...

1szazalek.jpg

Na, jó, hagyjuk a francba a mozgalmakat olvassunk egy kis párt weblapokat.

Vona Gábor pártelnök weblapja már nem működik, sajnos...:(( arra kattintva a Facebook oldalát érhetjük el, és a domain is oda van átirányítva. Biztos, ami biztos, a Vona-facebooknak van külön logoja is, mondjuk az legalább frissül. Legyünk korrektek a ZöldVálasz, a Jobbik.com és JobbikIT-hez hasonlóan.

vona_fake.jpg

Éljen a Párt média!

Barikád.hu mögött sincs már weblap, az át van irányítva az alfahírre. Az N1TV.hu sem több mint egy Facebook oldal, de az legalább frissül. Nem úgy, mint a Hazai Pálya, mely 2014 márciusában lett töltve utoljára.

hazai_palya.jpg

 

Összegezve a Jobbik társoldalait, elmondható hogy a 15 kis embléma mögött igazából csak 5-nél (nagyon jó indulattal 7-nél) volt minden rendben. Sebaj. Nehéz dolog ez a néppártosodás...

 

Ne maradj le a Societas Blog következő posztjáról! Nyomd meg a Like-ot és kövess minket Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://societas.blog.hu/api/trackback/id/tr487399944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása